• Romania
  • English

FLORIN PIERSIC: aniversare la Palatul Copiilor cu doua reprezentatii STRAINI IN NOAPTE pe 27 ianuarie

27 Ianuarie 2013

FLORIN PIERSIC: aniversare la Palatul Copiilor cu doua reprezentatii STRAINI IN NOAPTE pe 27 ianuarie @ Palatul National al Copiilor Bucuresti

Promoter: Europa FM
Preț: 80 lei

Florin Piersic îşi va aniversa pe 27 ianuarie ziua de naştere. Actorul, al cărui nume se identifică cu nenumărate personaje simbol din teatrul şi filmul românesc, a ales să serbeze în maniera care i se potriveşte cel mai bine unui artist: pe scenă, alături de publicul său.

 

Aşadar, duminică 27 ianuarie Florin Piersic îi aşteaptă pe cei care îl îndrăgesc, la piesa „Străini în noapte,” în care o are ca parteneră pe Medeea Marinescu. Două generaţii ale scenei lirice, două personaje imprevizibile,  un recital actoricesc plin de savoare şi haz pe scena Palatului Naţional al Copiilor. 

 

„Străini în noapte” este o comedie romantică, în care se îmbină răsturnările de situaţie, minciuna şi seducţia, dar şi o lecţie despre trecerea timpului. Florin Piersic dă viaţă personajului Pierre, un om care simte că nu a reuşit să realizeze tot ce şi-a propus în viaţă, iar Medeea Marinescu o joacă pe Julietta, o femeie care ştie ce vrea. Când drumurile personajelor se intersectează, fiecare descoperă că are aşteptări diferite de la celălalt, fapt care duce la dezvăluirea unui lanţ de secrete.  


Piesa este fascinantă, nu numai datorită distribuţiei, ci şi graţie soluţiilor regizorale ale maestrului Radu Beligan, care menţin spectatorul într-o aşteptare febrilă până la aflarea deznodământului poveştii.

 

Datorită interesului sporit al publicului faţă de acest spectacol, pe 27 ianuarie la Palatul Naţional al Copiilor se vor juca două reprezentaţii: prima cu începere de la ora 16.00, iar a doua de la ora 19.00. 

 

Biletele se găsesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, în reţeaua BILETOO –punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

 

În decursul lunii ianuarie  iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la Palatului Naţional al Copiilor şi pentru următorele reprezentaţii:

 

Nimeni nu-i perfect (Eugen Cristea, Silviu Biriş, Andreea Şofron) – 29 ianuarie ora 19.00

Confesiuni despre viaţă şi artă (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00

Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER