• Romania
  • English

Festivalul Teatru sub lună #4 | 29 Iunie - 15 Iulie 2018

29 Iunie 2018

Festivalul Teatru sub lună #4

 

    Teatru sub lună, singurul festival de teatru independent în aer liber, se află la a-4-a ediție și reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume și sculpturi din lemn.

Festivalul de teatru urban în aer liber Teatru Sub Lună are loc între 29 iunie - 15 iulie, de vineri până duminică, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești, situată la 3 minute de metrou.

Pe durata a 3 weekend-uri regizori cu renume vor aduce pe scena festivalului spectacole de comedie în PREMIERĂ.

9 spectacole de comedie
9 concerte de jazz, rock acustic și alternativ, balade
30 artiști care vor expune: fotografie, pictură, sculptură în lemn, costume și multe altele
Standul Editurii InDArt cu sute de cărți

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt - singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul "Alege-ți Povestea" tinerii artiști aflați la început de drum.

Pe lângă acestea, festivalul mai aduce și concerte din genuri de muzică precum jazz, acustic, underground și alternative. 

PROGRAM

29 IUNIE
18:00 OPEN DOORS
20:15 "Trăieşte-ţi fanteziile" - adaptare şi regia Bogdan GAGU
Distribuţia: Adriana Guluţanu, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor, Alexandru Iordache, Silvia Gagu
Sinopsis: Un cuplu, a cărui atracţie reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găseşte soluţia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăieşte-ţi fanteziile – o carte utilă pentru sănătate şi fericire“. De aici se declanşează o comedie de situaţie plină de savoare şi dinamism, cu răsturnări surprinzătoare şi scene de un comic dezlănţuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicaţi, pe lângă cuplul Cucu şi vecinul voyeur şi hoţul bolnav de ulcer, intrat în apartament.
22:05 AUD BAND - The refined sound - un concert cu inflecţiuni de jazz, balcanic, muzică bizantină şi muzică de film


30 IUNIE
18:00 OPEN DOORS
20:15 "“Rasul e strict interzis”" - regia ANCA MARIA COLȚEANU
Distribuţia: Adriana Titieni, Cosmin Sofron, Flavia Diana Hojda 

22:05 D-L GOE - concert inedit

01 IULIE
18:00 OPEN DOORS
18:45 Lansare de carte Editura InDArt
20:15 "Nu mor morţii când vor viii" sau "Cine va avea grijă de mine după ce voi muri?" de Miguel Alcoforado, traducerea Simina Lăcrimoăra Pop, REGIA: Bogdan GAGU
Distribuţia: Vasile Filipescu, Silvia Gagu, George Ioan Hodor, Diana Balmuş, Mihai Hurduc, Bogdan Gagu
Sinopsis: Ce se poate întâmpla atunci când familia ta crede că ai murit, îţi pregătesc parastasul iar tu apari neanunţat. Nu e groază, e comedie, pentru că toţi din familia ta se bucurau că tu nu mai eşti. Dar când apare amantul, amanta, popa, avocatul, fiscul lucrurile se transformă în cea mai fascinantă comedie.
22:05 CONCERT Acustic TBA


06 IULIE
18:00 OPEN DOORS
20:15 "Aeroport" de Ștefan Caraman, REGIA: Alexandru Nagy
Distribuţia: Gelu Niţu, Meda Victor, Cătălina Mustaţă, Alexandru Nagy
Sinopsis: O poveste despre iubire, sau mai degrabă despre iubiri; iubirile costă tocmai pentru că sunt gratuite, ne fac plăcere pentru că sunt dureroase și sunt veșnice tocmai pentru că durează foarte puțin. Cât un tranzit dinspre avionul de Hamburg spre cel de Praga. Sau cam așa ceva. 
22:05 UMBRA - rock acustic alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil

07 IULIE
18:00 OPEN DOORS
20:15 TEATRU
22:05 WILDSIDE - rock acustic - Lansarea primului videoclip

08 IULIE
18:00 OPEN DOORS
18:45 Lansare de carte Editura InDArt. "China în povestiri" de Nina F. Gherman. Invitaşi speciali: Daniel Făt, Fang Shuang, Bogdan Gagu şi actorii Teatrului InDArt
20:15 RECUL - teatru de improvizaţie. Cu o experienţă de peste 10 ani actorii de la RECUL ne pregătesc o seară pe care cu greu o vom putea uita. Râsete şi voie bună. 
22:05 Guitar Night cu BALAURUL, chitaristul de la TROOPER, alături de invitaţi


13 IULIE
18:00 OPEN DOORS
20:15 "Şoimul - cea mai dulce poveste de dragoste" REGIA: Bogdan GAGU
Distribuţia: Silvia Gagu, Cristian Mardare, Claudiu Cîrţînă
Sinopsis: O fereastră spre lumea anilor trecuți, ca o briză de primăvară, combinate ca într-o poveste cu comicul inocenței și o poveste de iubire plină de emoție și învățături între un soldat și o țigancă din Spania, anii 1800, când țara se afla în război. O suită de povestiri despre iubire și despre dragoste ne vor transpune într-o lume fantastică unde alegoria e ingredientul de bază.
22:05 Ţapinarii - videoproiecţie ultimul videoclip


14 IULIE
18:00 OPEN DOORS
20:15 STAND-up fără vulgaritate cu MARIUS GHEORGHIU, Tipul ăla dezbrăcat complet, de la Românii au Talent. Peste 2000 de showuri in 14 ani - Stand up comedy - live! Iniţiatorul singurului show de stand up comedy FĂRĂ VULGARITATE din ROMÂNIA!
22:05 BARTER - singura trupă prezentă în toate cele 4 ediţii ale festivalului. 


15 IULIE
18:00 OPEN DOORS
18:45 Lansare de carte Editura InDArt
20:15 "TESTAMENT", după Marivaux adaptarea si REGIA: Dan VICTOR
Distribuţia: Silvia Gagu, Adriana Guluţanu, Diana Balmuş, Eduard Boţ, Mihai Hurduc, George Ioan Hodor şi participarea discretă a lui Bogdan Gagu
Sinopsis: Revenim asupra unei vechi dileme: cum împăcăm dragostea și banii? Ȋn încercarea dezlegării acestei dileme, fără nici o pretenţie de exhaustivitate, sunt aruncate in joc, intr-o confruntare grotesc- clovneáscă, trei cupluri - Contesa și Marchizul, Ortansa și Cavalerul, Lizeta si Lepin, in cautarea rezolvării unei clauze testamentare, sub privirea buimăcită a unui valet surdo-mut - licenţă artistică a concepţiei noastre - în care se fac clar auzite augmentarea cererilor feminine pe fondul cruzimii relaţiilor sociale într-o lume în care marele zeu este banul.
22:05 CONCERT ACUSTIC TBAExpoziţia de ARTĂ

1. Wood Be Nice - wood home decor 
2. IP Studio Art - cadouri din fier forjat
3. S Brothers - Premium wood handmade products
4. Imarie - colecţie de costume
5. CARTEPEDIA şi Editura InDArt
6. Florin Gândilă - expoziţie colectivă de fotografie 
7. Daniel Zlota - expoziţie de pictură
8. Camera Luminoasă - fotografie
9. Radu Bejan - fotografie şi video
10. Matei Vladimir - pictură
11. Dunia Project - pictură
12. Camelia Radu - designDupă 25 iunie preturile biletelor vor fi urmatoarele:

Acces 1 zi - 50 lei 
3 day PASS (oricare 3 zile la alegere) - 120 lei
Full PASS (îl poți da unui prieten dacă nu ajungi)- 250 lei

Locurile la masa nu pot fi rezervate. 
Acestea vor fi alocate in ordinea sosirii la eveniment.


Pana pe 25 iunie gasiti online bilete si abonamente in PRESALE pe siteurile: mystage.ro, iabilet.ro, ambilet.ro, eventbook.ro, bilete.ro
#teatrusublună vizează în primul rând revitalizarea comunitară, oferind tinerilor un spațiu de interacțiune, comunicare și exprimare prin intermediul artei. 

Aceștia pot folosi arta ca mod de a înțelege actul artistic ca un produs accesibil, prin care se pot cunoaște mai bine atât pe ei înșiși, cât și pe cei din jur.

#teatrusublună este o inițiativă de îndrumare și informare cu scopul consolidării culturii contemporane.

Credem că regenerarea culturală și artistică sunt esențiale într-o societate ale cărui valori au dispărut sub monolitul comunismului și susținem importanța diversității și a inițiativei individuale sau colective.

ORGANIZATOR: Teatrul InDArt
Co-organizator: Quantic și MyStage

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER