• Romania
  • English

evenimente: Festivalul Luminii - Cluj-Napoca @ Parcul Central |21 Mai 2016

21 Mai 2016

Festivalul Luminii - Cluj-Napoca @ Parcul Central

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!

În 2004, câțiva cercetași din Cluj Napoca au încercat să amintească oamenilor de fumusețea lucrurile mărunte din viața lor. Unindu-și forțele, au realizat prima ediție a evenimentului, intitulat atunci “Seara Viselor Împlinite”. 
Clujenii prezenți au așezat pe lacul Chios aproximativ 200 de cutiuțe confecționate din hârtie (gulguțe), cu lumânări aprinse înăuntru, trimițând odată cu ele visele lor și dorința de a le transforma în realitate.
În ultimul deceniu, Festivalul Luminii a devenit unul dintre cele mai așteptate și apreciate evenimente clujene. De la cele 200 de gulguțe din 2004, s-a ajuns la 22 000 de gulguțe în 2014. 

Anul acesta ne propunem să readucem clujenilor zâmbetele pe buze; să oferim fiecăruia o seară ieșită din rutină și ocazia de a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER