Ambasada Italiei organizeaza intre 11 mai si 30 iunie 2013 cea de-a V-a editie a Festivalului Italian din Romania, prilej de a celebra Italia cu ocazia zilei de 2 iunie, cand se sarbatoreste Ziua Republicii Italiene.

30 Iunie 2013

Festival Italian 30.06.2013

Muzica, teatru, cultura, dar si arta culinara si mult “Made in Italy” vor zugravi aceasta primavara in alb, rosu si verde, culorile tricolorului italian. 

Sunteti invitati sa participati la Festivalul italian editia 2013 si sa va bucurati de bogatia de activitati, oaspeti, premiere si emotii italiene.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER