• Romania
  • English

Festival Du Chocolat @ Romexpo | 21 - 23 Octombrie 2016

21 Octombrie 2016

Festival Du Chocolat @ Romexpo

Festival du Chocolat - te provoacă să trăiești experiențe senzoriale dulci!

Createur Chocolatier – Festival du Chocolat este cel mai mare festival de ciocolată din București ce reunește producătorii autohtoni de ciocolată, francizorii marilor ciocolaterii.
Aflat la prima ediție, Festival du Chocolat se va desfășura între 21-23 octombrie, 2016 în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, Pavilionul C3. 

Festival du Chocolat aduce un nou suflu pe piața din România în industria ciocolateriei, având în prim plan recunoașterea producătorilor autohtoni de ciocolată, cofetarilor profesioniști, francizorilor care au adus în România marile ciocolaterii, cât și crearea unei culturi a ciocolatei.

Timp de trei zile ești întâmpinat de specialiștii în arta ciocolatei, care îți vor răspunde curiozităților și provocărilor despre ciocolată, dar mai ales vei gusta cele mai diversificate sortimente, de la clasica ciocolată neagră până la cele mai picante gusturi. 
De asemenea, vor fi provocați și adepții ciocolatei raw vegan cu un amestec diversificat de ingrediente .

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER