• Romania
  • English

Expozitie de Arte si Design Vestimentar@Fabrica Club | 16-17 decembrie 2011 | Evenimente Bucuresti

16 Decembrie 2011

Expozitie de Arte si Design Vestimentar | 16-17 decembrie 2011 @ Fabrica Club

Promoter: Art Heart Concept
Preț: -
Art Heart Concept va prezinta “Expozitie de Arte si Design Vestimentar”, eveniment ce va avea loc pe 16-17 decembrie in club Fabrica (strada 11 iunie nr.50).Ne intalnim la parterul cafenelei de la Fabrica pe muzica funky de jazz unde admiram lucrarile artistilor plastici, fotografie si o proiectie de animatie.

Urcam 10 trepte si ajungem in zona fashion, la etaj, unde va asteptam cu design vestimentar si accesorii semnate de tinerii designeri romani.
Art Heart este un concept ce sprijina artistul tanar underground din Romania, asa ca va asteptam sa ne delectam si sa cumparam lucruri unice intr-o atmosfera unica, so come buy art!
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER