• Romania
  • English

EXIT FESTIVAL 2018 @ Petrovaradin Fortress, Beogradska, Serbia, Novi Sad | 12 - 15 iulie

12 Iulie 2018

EXIT FESTIVAL 2018

LINK DE INREGISTRARE PENTRU CLIENTII CARE AU CUMPARAT BILETE IN PERIOADA PROMOTIEI " 1 BILET = 5 FESTIVALURI "

Inregistrarea pentru festivalurile Sea Star Festival, Sea Dance Festival si Revolution Festival este disponibila pana la 15 Martie . 

Inregistrarea pentru  Festival 84 este inchisa.

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 12 - 15 iulie 2018
Disclaimer:

* Biletele sunt disponibile doar cetatenilor romani. Acestia vor trebui sa faca dovada ca sunt cetateni romani la intrarea in locatie prezentand pasaportul sau buletinul. Biletul trebuie sa fie printat, altfel este considerat invalid.

Pentru accesul in locatie biletul dvs. va fi schimbat cu o bratara de acces. Informatii despre acces vor fi comunicate in timp util pe exitfest.org. Bratara este valida doar pentru o  singura persoana si asigura doar o singura intrare in zona festivalului pentru fiecare zi. Nu se vor returna bani pentru bilete deja achizitionate. O bratara deteriorata este considerata invalida.

* Accesul in locatia festivalului se va face intre orele 7:00 PM si 03:00 AM.

EXIT FESTIVAL - CAMPING PASS

Exit Village - Novi Sad
Camping is available from 10 - 17 iulie 2018
Disclaimer: 

Pentru accesul in zona de camping biletul dvs va fi schimbat cu o bratara de acces . Camping pass-urile si bratarile de acces in zona de camping nu asigura si accesul in zona de festival.

* Taxa de oras Novi Sad (~ 1.1 euro pe zi) nu este inclusa in pretul biletului de camping si va trebui achitata la intrare.


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER