• Romania
  • English

Eveniment: Estroe

11 Februarie 2011

Estroe @ Studio Martin

Vineri, 11 februarie, ora 23:00

la Studio Martin.

Funky Business va prezinta

* Conversions *

Conversions este o emisiune de succes difuzata pe Frisky Radio (www.friskyradio.com), de mai bine de 4 ani, a carui gazda este Adi Dumitra (www.snejl.com).
...
Line up :

Warm up – Toygun ( Hudd Traxx, Conversions)
Main : ESTROE ( Connaisseur, Rush Hour )
After : Adi Dumitra ( Only Records, Snejl

ATENTIE!!!
In cadrul evenimentului se organizeaza un concurs, care ofera sansa atat producatorilor cat si dj-ilor sa se afirme.Concursul se adreseaza tuturor producatorilor de gen de la noi, acestia sunt asteptati in seara evenimentului in club, unde vor prezenta CD-uri cu demo-uri (productii originale ) cat si Dj mixuri , iar castigatorii au sansa de a inregistra un EP care va beneficia de un remix marca Estroe si lansare la unul dintre labelurile Snejl Recordings sau Only Records *, respectiv un guest slot la emisiunea lunara cu acelasi nume ( Conversions ) de la Frisky Radio (http://friskyradio.com/shows/?id=76).

Pret bilet: 20 ron pana la ora 00:00 si 30 ron incepand cu ora 00:00.

Rezervari: 0733.627.846

Â

Dj-ita olandeza Estroe, impreuna cu alte nume sonore precum Anja Schneider, Miss Kittin, Ellen Alien, Mistress BarbaraMonica Kruse apartine clubului elitist de femei DJ care au ajuns in top si o putem asculta mixand alaturi de Toygun si Adi Dumitra in club Studio Martin, pe 11 februarie. Se anunta o reprezentatie de senzatie.Â

Click pentru CONCURS (10 invitatii sau 10 viniluri)

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER