• Romania
  • English

concerte: Enter Shikari / Arenele Romane, 05.10.2015 in Arenele Romane pe 05 Octombrie 2015

05 Octombrie 2015

Enter Shikari / Arenele Romane, 05.10.2015 @ Arenele Romane

Preț: 55 LEI

Pionierii genului electronicore, ENTER SHIKARI, revin in Romania in 2015, in cadrul unui concert marca Promusic Events si Maximum Rock, dupa un prim show de succes, sustinut la editia din 2013 a Festivalului B'Estfest. Evenimentul va avea loc in data de 5 octombrie 2015, la Arenele Romane.

Formatia a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre "Rou" Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam "Rory" Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, "Take To The Skies", este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o "trupa vizionara" (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat "electronicore".

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

Pentru acest concert, se pun in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

200 de bucati la pretul special de 55 lei, acestea urmand sa participe la o extragere pentru 10 Meet & Greet-uri (sesiune foto cu formatia, poster, autografe etc);
200 de bilete la pretul de 69 lei;
Restul biletelor la pretul de 79 lei, pana in ziua evenimentului.
In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona doar de la intrare, la pretul de 85 lei.

Bilete online la www.AmBilet.ro, bilete in format fizic in reteaua Eventim.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER