• Romania
  • English

“ELVIS” pentru prima oara in Romania @Hard Rock Cafe | Vineri , 11 MAI 2012

11 Mai 2012

“ELVIS” pentru prima oara in Romania @Hard Rock Cafe | Vineri , 11 MAI 2012 @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Preț: 40 RON / 60 RON / 80 RON

“ELVIS” pentru prima oara in Romania Daca nu ati apucat sa il vedeti pe scena pe Elvis, in persoana, aveti sansa sa traiti, in premiera in Romania, experienta unui concert marca “the king of rock’n’roll”, alaturi de Rob Kingsley, pe 11 mai in Hard Rock Cafe.

Showul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilui Elvis Presley.

Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artisti tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de proil. Rob Kingsley considera ca posibilitatea de a-si omagia idolul prin fiecare concert tribut este un privilegiu. In anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition.

 

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca costumele pe care Rob le imbraca pe scena sunt produse in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

 

Rob Kingsley este cotat ca un showman desarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera electrizanta a unui show al regelui.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER