Eveniment: ELECTRIC FENCE | 23 FEBRUARIE 2012

23 Februarie 2012

ELECTRIC FENCE | 23 FEBRUARIE 2012 @ Expirat Club

Preț: 15 RON
Solstitiu marca Expirat, Joi pe 23 Februarie servit cu o salata bine asezonata cu Alternative, Electro si Fusion de toate soiurile numita ELECTRIC FENCE - fel care a tot fost degustat si apreciat de public atat in online cat si la multe din festivalurile cunoscute din tara. Ca de obicei, dupa concert avem propriul nostru bucatar pe care il punem la treaba - George - si propria noastra salata de Alternative, Funk, Breaks si Electro hits, pana dimineata; iar ca totul sa intre la fix, cele mai populare bauturi din bar sunt King Size Drinks toata noaptea - 0.3 l la pret de 0.6 l.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Național București cu o reprezentație specială de Crăciun a producției ”FREAK SHOW” E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12 Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12 Bounty Fair #30: Editie magica, de Craciun  Târgul de Crăciun București | 1 - 27 decembrie 2017

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER