Blazing Vibez@Goblin Nightwatcher

05 Octombrie 2011

Editie Aniversara – 1 An de Blazing Vibez @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Jah Army Events
Preț: Free

Blazing Vibez aniverseaza pe data de 5 Octombrie un an de la prima editie. Este vorba despre un an plin de party-uri cu 50 de editii, peste 500 de ore de muzica reggae si multe momente de neuitat. De aceea, vrem sa multumim tuturor celor ce ne-au fost alaturi, celor ce au dansat cu noi in fiecare miercuri si celor ce au facut posibil acest party.Va invitam pe toti pe data de 5 Octombrie in Goblin, incepand cu ora 22.00,  pentru un party care face cat un an. Noi venim cu muzica, club Goblin vine cu 100 de vouchere de consumatie, shot-uri si alte surprize iar voi veniti, ca in fiecare miercuri, cu vibe-ul. 


Lineup-ul este format din Chesarion si Ras T. Intrare este libera.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER