• Romania
  • English

Eveniment: Dyed Soundorom, Posh, Suciu

11 Martie 2011

Dyed Soundorom, Posh, Suciu @ Club Space

Cu o energie fresh si cu forte noi, Lollipop Events s-a gandit sa intampine primavara intr-un cadru luminos si aerisit. Unde in alta parte daca nu la Club Space.

Cand? 11 martie

De ce ? Surpiza: Lollipop Events prezinta pentru prima data in Bucuresti , Dyed Soundorom.

Povestea francezului incepe undeva pe ringul de dans al clubului parizian Les Bain Douches, unde a fost remarcat de propietarul locatiei care i-a oferit ocazia de a se ocupa, intai ca promoter si mai apoi ca DJ de petrecerile cu caracter underground. Cariera sa a prins contur abia dupa ce a inceput sa mixeze frecvent in cadrul evenimentelor gazduite de celebra locatie The Rex Club. Dyed a primit ulterior invitatii de a mixa din toate colturile lumii, de la Panorama Bar Berlin sau Fabric Londra, Studio 80 Amsterdam. Anul trecut, dupa aproape 10 ani de la prima sa vizita in celebrul DC10 Ibiza, a fost cooptat in echipa faimoasa de rezidenti, echipa din care au facut parte si romanii Rhadoo si Pedro. In 2010 acesta a ocupat locul 36 in topul Resident Advisor.

Line up-ul va fi completat de catre artistii Lollipop Events, Posh si Suciu
Prezenta obligatorie, hainele cat mai colorate, acadeaua si……………DANSAM!

Biletele se pot procura de la locatie in seara evenimentului, fiind in valoare de 30 Lei pana in ora 24 si 40 Lei dupa ora 24.
Pentru guest list va rugam sa trimiteti un e-mail cu numele complet la guestlist@lollipop-events.ro  SMS cu numele complet la numarul de telefon 0731.783.706
Mentionam ca lista este valabila pana la ora 01:00 si pretul de intrare pentru cei inscrisi va fi de 30 RON.

http://www.facebook.com/event.php?eid=190889977608057

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER