Dub FX live in Bucharest - Sala Polivalentă

08 Iunie 2012

Dub FX live in Bucharest - Sala Polivalentă @ Sala Polivalenta

Promoter: Basswise Crew
Preț: 35

 DUB FX live in Bucharest  - feat. Flower Fairy and CAde -


Vineri 8 Iunie 2012.

Sala Polivalenta - Foaier (Calea Piscului 10, Bucuresti).Dub FX, pe numele sau adevarat Benjamin Stanford, originar din Australia, a devenit cunoscut datorita faptului ca toate piesele sale sunt create cu ajutorul vocii si a unui loop station. El calatoreste si canta prin toata lumea impreuna cu logodnica sa, Flower Fairy, si cel mai bun prieten din copilarie, CAde. Popularitatea lui Dub FX a explodat in 2008, atunci cand cu ajutorul unui prieten a filmat un video pe o strada din Bristol, pentru piesa "Love Someone". Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si o pagina Facebook cu peste 500.000 fani, Dub FX se regaseste in ziua de azi ca muzician globetrotter si headliner la cele mai importante festivaluri ale lumii. 

Alaturi de Dub FX, Flower Fairy si CAde vor urca pe scena din Polivalenta si Lady Raizah (Dharma Creative), Liar (Origami Sound), LMK (Galaxi Crew), Ion si Meeloox. In warm-up vom avea oldschool dubstep, drum&bass si dubtechno, iar dupa performance-ul Dub FX petrecem pana dimineata pe un mash-up de genuri.

Petrecerea are loc in foaierul Salii Polivalente din Bucuresti. Una dintre cele mai noi si neconventionale locatii pentru evenimente, foaierul reprezinta un spatiu generos, reamenajat si dotat pentru a permite accesul in cele mai bune conditii a peste 2000 oameni.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Video.


Dub FX "Love Someone

Dub FX "Soothe your pain"

Facebook


Dub FX

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

BILETE 


  • In avans prin reteaua Eventim (Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro) astfel: primele 200 bilete 25 Lei, apoi pretul devine 35 Lei pana in seara evenimentului.
  • La intrare in seara evenimentului (more on the door).


ACCESUL STRICT INTERZIS SUB 18 ANI!


Provoked by Grolsch
Designed by Basswise!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER