• Romania
  • English

Drumming Workshop cu Thomas Lang la The Silver Church Club

03 Octombrie 2012

Drumming Workshop cu Thomas Lang la The Silver Church Club @ The Silver Church

Promoter: TSC
Preț: Intrare Libera

Celebrul Thomas Lang va sustine un drumming workshop pe 3 octombrie la Club Silver Church din Bucuresti. Evenimentul va incepe la ora 19:00.

Thomas Lang este considerat arhetipul tobosarului modern. Putine sunt lucrurile pe care sa nu le poata executa cu acuratetea, viteza si controlul sau proverbiale. Este privit ca un clinician, producator si multi-instrumentist de prima clasa, insa mai presus de toate este un muzician dedicat meseriei sale.

Lang a crescut intr-o familie cu preocupari muzicale. Tatal, Kurt, a cantat la vioara in copilarie, iar mama, Helga, activa in cadrul unui ansamblu coral. Pe la varsta de 4 ani, urmarind la TV reprezentatia unei trupe, micutul Thomas este intrigat de setul de tobe iar cateva zile mai tarziu are ocazia sa urmareasca pe viu un tobosar. Forta si volumul tobei mari, dar si imaginea kit-ului in ansamblu l-au impresionat foarte tare. Din acel moment decide ca vrea sa invete sa cante la tobe.

Thomas Lang cunoaste afirmarea la nivel profesional odata ce incepe sa colaboreze cu o serie de nume mari din Austria si Germania anilor '80, diversificandu-si treptat paleta stilistica, de la pop, rock pana la jazz. La mijlocul anilor '90 se muta in Anglia, unde colaboreaza cu nume ca Spice Girls, Take That si Kylie Minogue, dar isi face timp si pentru a preda la London School of Music sau Musician’s Institute.

Anul 1999 marcheaza o cotitura in cariera. Thomas Lang accepta sa se produca in cadrul festivalului Austrian Superdrumming, iar reactia primita il convinge ulterior sa abordeze un repertoriu solo dedicat unui public de tobosari. Atelierul sustinut in cadrul acestui festival il propulseaza definitiv in lumina reflectoarelor. In aceeasi perioada editeaza un prim tutorial video (filmat cu 4 ani inainte) si incepe colaborarea cu Meinl Cymbals.

Pana in prezent, Thomas Lang a editat patru tutoriale video – Ultamatives Schlagzeug (Ultimate Drums) I & II, Creative Control, Creative Coordination & Advanced Foot Technique – precum si doua carti bazate pe acestea din urma.

In paralel cu toate aceste activitati muzicale, bateristul austriac a colaborat indeaproape cu echipa Meinl Cymbals pentru crearea pachetului de cinele Tom's Becken iar impreuna cu Vic Firth pentru seria de bete Thomas Lang Signature. In 2004, tot impreuna cu Meinl, scoate pe piata fusul Fast Hats si seria de cinele Filter Chinas.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER