• Romania
  • English

DOUBLE@Expirat | 25 26 noiembrie 2011 |Evenimente Bucuresti

26 Noiembrie 2011

DOUBLE @ Expirat Club

Promoter: Expirat & OtherSide
Preț: 10 Lei

VINERI – 25 NOIEMBRIE – SUPRADOZA DE PIESE!


Legendara escapada de weekend incepe Vineri. Blonda preia controlul in Expirat cu muzici bune pe toate gusturile – mai vechi sau mai noi, mai Rock, mai Electro, mai Disco – iar in OtherSide atmosfera este intretinuta de Ioan, cu sunete ceva mai diferite, fie ele Alternative, Indie sau Electro. 


Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.


Intrare: 10 lei – un shot inclus.


www.expirat.org


&


SAMBATA – 26 NOIEMBRIE – GOING OUT ON SATURDAY 


Sambata proba practica de iesit in oras! Cu Ioan in Expirat si muzici pe toate gusturile – mai Alternative, mai Indie, mai Electro si in OtherSide alaturi de Andrei aka Coty cu sunete ceva mai diferite de la Alternative si Indie pana la Oldschool Hip-Hop, Dubstep sau Electro.


Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.


Intrare: 10 lei – un shot inclus.


www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER