• Romania
  • English

DOUBLE @ EXPIRAT - 1-2 IUNIE

01 Iunie 2012

DOUBLE @ EXPIRAT - 1-2 IUNIE @ Expirat Club

Preț: 10

Avand in vedere ca Expirat are doar 10 ani, putem sa profitam de Ziua Copilului si sa-l sarbatorim un pic, macar neoficial.

 

De asta, in paralel cu terasa din Vama Veche, Expirat & OtherSide ramane deschis ca de obicei in Brezoianu colt cu Lipscani unde ne vedem pentru dubla clasica de weekend, cu aceleasi 2 baruri, pe 2 camere si cu cate 2 DJ-i la aparat. Vineri si Sambata1 si 2 Iunie. Cam dupa ora 22:00.

 

Muzicile, raman ca de obicei de la Alternative, Indie sau Rock pana la hituri Electro, Funk, Breaks sau Dubstep, mai tinere sau mai din tinerete iar de traseul audio mash-up-uit se ocupa AndreiStefan si Eko.

 

In rest, facem ce stim mai bine. Dans, shot-uri, cocktail-uri, pana dam in mintea copiilor.

 

Va asteptam...fara parinti.

 

Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Intrare: 10 lei – un shot inclus

www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER