• Romania
  • English

evenimente: DOUBLE 15-16 martie in Expirat Club pe 15 Martie 2013

15 Martie 2013

DOUBLE 15-16 martie @ Expirat Club

WEEKEND: DOUBLE @ EXPIRAT

2 Rooms / 15-16 martie

 

Din experienta proprie am invatat ca primavara, in prag de astenii, inainte de perioadele alea aglomerate rau la munca si inainte de sesiuni, licente, examene sau teze, prinde bine o mini-vacanta.

 

Zis si facut. Va propunem cel mai atractiv sejur de doua zile din istoria turismului de orice fel – pachetul de weekend Double la Expirat.

 

Doua nopti de vis in strada Brezoianu nr.4, destinatie exotica cu cea mai fierbinte temperatura din oras, vineri si sambata, 15 si 16 martie. Oferim cazare in doua camere dotate cu dancefloor, bar propriu si sistem de sunet numai bun pentru nevoile de sfarsit de saptamana.

 

In pachet intra excursii muzicale diverse coordonate de ghizi experimentati: George Chivu si Stefan – vineri, George si The Basstard – sambata.

 

Check in la ora 22:00, check-out dimineata tarziu. Cina este inclusa in pretul biletului si consta intr-un shot din partea casei. Transportul – pe jos; e frumos afara si nu suntem departe de centru.

 

Va asteptam.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER