>
  • Romania
  • English

evenimente: Dixon, Ame, Bruno Pronsato @ Atelierul de Producție pe 22 Martie 2013

22 Martie 2013

Dixon, Ame, Bruno Pronsato @ Atelierul de Productie

Promoter: Color
Preț: 25/35 lei

ABSOLUT COLOR prezinta

COLOR 2nd Year Anniversary

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

✈ DIXON & ÂME (back to back)
✈ BRUNO PRONSATO (live)
✈ Kozo
✈ Fouchat

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

22.03.2013
22:00

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Atelierul de Producție
Splaiul Unirii, nr. 160

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Intrare:

25 lei - înainte de 00:00
35 lei - după 00:00

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

COLOR aniversează 2 ani de activitate pe 22 martie pe care îi sărbătorim cu o noapte de techno elegant intr-un context Absolut magic.

Pentru prima dată în România ca Innervisions și în back2back, cavalerii Âme și Dixon își fac excepționala apariție alături de Bruno Pronsato, vizionarul Romatic Techno care le-a stârnit interesul lui Ricardo Villalobos și Zip și autohtonii Kozo și Fouchat.

Totul se petrece la Atelierul de Producție (cu un nou sistem de sunet intens și ventilație abia inaugurată), acolo unde acum 2 ani COLOR începea șirul evenimentelor.

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

✈ ÂME


INNERVISIONS
Berlin, DE

Âme sunt duetul-ul german, Kristian Beyer & Frank Wiedemann, domni care susțin că muzica lor este de fapt Deep-House cu influențe Detroit și mult suflet, inspirați fiind de Stevie Wonder, WestEnd Rec, Transmat, Weather Report și Herbie Hancock.

După nopți la rând de rave-uri intrate în prelungiri, mulți oameni influenți ai cluburilor au început să plece fericiți cu câte un track blocat în cap pe repeat. Pentru Âme, totul ce înseamnă muzică se legă într-un film perfect, forțând imaginația simțurilor cu îndrăzneala și elemente conceptuale cu appeal visceral. Adevărul este că nu are cum să nu iți placă. Parteneri în absolut cu Dixon și ceilalți cavalerilor Innervisions, deși cu un sound puternic personalizat, Âme oferă în preview sound-ului viitorului, un proiect live, compilații transcedentale și un shop propriu, intim și independent.

Într-un film care reînvie trecutul muzical în mod obsesiv, Âme sunt concentrați mai degrabă pe ce urmează elegant in procesul evolutiv.

Când parteneriatul durabil se formează, se sărbătorește cu Anthem-ul unei generații, "Rej", răspândită ca un virus în rândul lui John Tejada, Sven Vath și Damian Lazarus, odată cu alte hituri memorabile precum deja clasicul "Where We At", alături de Dixon, Henrik Schwarz și vocalul intens și inconfundabil al lui Derrick Carter - acestea fiind opere personale sau aparținând label-ului primordial, Sonar Kollectiv, o rețea artistică fondată de Jazzanova și extinzându-se la nivel global, la care aceștia au activat înainte să fondeze spiritual cu Dixon label-ul "Innervisions".

Deși ar fi putut sa se piardă în insistența unui sound familiar cu succes răsunător având release-uri constante pe același beat, film care deja îi consacrase, aceștia mereu au căzut pradă tentației de a infuza spirit și suflet în muzica lor, manevrând elegant sunetul cu abilități profesionale confirmate de recunoașterea internațională ca DJ.

De fapt dacă stăm să ne gândim, totul este o evidență a artei care le confirmă poziția de necontestat în plan (re)creativ.


http://www.facebook.com/ame.innervisions
http://www.innercityvisions.com/
https://soundcloud.com/ame
https://soundcloud.com/innervisions
https://twitter.com/innrvsns

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

✈ DIXON


INNERVISIONS
Berlin, DE

Dixon provine dintr-un circuit închis de rezidenți care și-au câștigat un nume ca responsabilitate asumată de provideri de rave-uri săptămânale. Într-un astfel de context experiența vine cu timpul și durează de obicei toată noaptea, susținând crowd-ul fericit nelimitat, vibe-ul perfect pentru Dixon - ncepând încet, desfășurându-se suav, elaborându-si un flow elegant, țintind absolutul, schimbând ușor balansul încât să-ți ofere finalizarea perfectă a unei experiențe intense, un atribut care-i conferă o distincție a stilului, pe lângă versatilitatea tehnică.

Orice cale a destinului ar fi urmat Dixon, totul se sincronizează, planetele se aliniază pentru un vibe de rave colectiv. Acasă păstrează o legătură strânsă cu Jazzanova și menționăm implicarea sa în vibrantul label Sonar Kollektiv, într-o zonă mai underground unde a avut ocazia să-și rafineze viziunea proprie asupra curentului House. Asta alături de Âme, camarazii săi din strânsa comunitate Deep House a Germaniei de Sud, care au cucerit la rândul lor prin distincția stilului și imprint personal.

A venit trendul minimal, la care Dixon știa că fie se adaptează, fie reconstruieste totul la nivelul pretențiilor sale spirituale, așa că face următorul pas cu un alt sublabel al Sonar Kollektiv - Innervisions, pe care îl fondează tot cu Âme pentru a restabili normele unui House eclectic, evident implicându-si toate conexiunile create cu Universul, o platformă care să mențină vibe-ul tradiției House cu un refresh creativ, menținându-i reputația și oferindu-I ocazia să se independizeze de Sonar Kollektiv ca fashion și design.

Nenumărate mixuri, Boiler Room, singur sau back2back cu Âme, remixuri pentru Saschienne, Disclosure și Agoria - Dixon își plasează suav imprint-ul artistic pentru un retouch perfect care atinge într-un mod profesional.

http://www.facebook.com/dixoninnervisions
http://www.innercityvisions.com/
http://www.mutingthenoise.com/
https://soundcloud.com/innervisions
https://twitter.com/innrvsns

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

✈ BRUNO PRONSATO


thesongsays
Berlin, DE

Cu aranjamentele sale muzicale mentale, dubioase dar funky în context live, Bruno Pronsato sau Steven Ford este cu siguranță unul dintre cei mai intriganți artisti Techno ai momentului, fermecător, abstract și organic, sexy doar sugestiv - hiturile sale sunt capabile să stârnească desfășurarea pasiunii pe ringul de dans, dar rămân în stare pură, diferențiate stilistic de profilul specific clubbing.

În muzică și în viață, Bruno se declară a fi un tip deosebit, căruia îi place să prelungească suspansul clipei la infinit, detaliu personal care i-a atras titlul de adept al curentului Minimal.
Momentele profund emoționale, căldura de ambră a “What We Wish,” “At Home I’m a Tourist” și “The Make Up The Break Up” îl caracterizează pe Bruno în atingerea supremului său obiectiv – Romantic Techno.

Deși și-a tot creat subterfugii în upper class-ul Techno-ului pur încă din 2003, destinul producătorului său a parcurs drumul destinului din Seattle până la Berlin, tărâmuri nebănuite care îl plasează în centrul atenției cu albumul său “Cold Returns“, care refigurează microscopic sunetul in forme fascinante, explorând tonuri Techno experimental, ca dovadă debutul său “Read Me“ pentru Orac Records, cu distribuție Kompakt. Pronsato revine ulterior cu full-length-ul aclamat “Silver Cities“, un deranjament robotic cu note dansante, o încântare..

Review-uri stelare, in XLR8R, The Wire, The Stranger și variate alte puncte de interes european stârnesc interesul label-urilor internaționale, inclusiv Musique Risquee din Canada, de unde răsare EP-ul “Ape Masquerade“ în 2005.

Un set incitant și puternic la festivalul Mutek i-au călăuzit calea lui Pronsato către booking-uri la cluburi prestigioase din Europa, State si America de Sud, asta ca să nu mai vorbim de interesul pe care îl stârnește în Ricardo Villalobos și boss-ul Perlon, Zip, care îl invită în super-grupul Narod Nikki, timp în care Bruno formează “Half Hawaii“ cu Sammy Dee.

În 2009 Bruno își fondează propriul label – thesongsays, al cărui prim hit chiar al său, “The Make Up The Break Up“, se bucură de success răsunător, urmată de release-ul Ep-ului Romantic Techno “What I’ve Lost“ al celor de la Benoit & Sergio, un release care relevă inspirația post-punk a artistului techno căruia îi face placere să-și guste nopțile boeme în compania romantică a unui pahar de vin.

http://www.facebook.com/pages/Bruno-Pronsato/50528760548
http://www.thesongsays.com/
https://soundcloud.com/brunopronsato
https://twitter.com/BrunoPronsato

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Partener:

✈ Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Sponsori:

✈ Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica
✈ Heineken
http://www.heineken.com/ro
✈ Hotel Caro
http://www.facebook.com/pages/Caro-Hotel-Bucharest/136992539340


╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Parteneri media:
1Music Channel, Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, BestMusic.ro, Orasulm.eu, Urban.ro, Be Where, Nights.ro, Anyplace.ro, Ring, Vice, Beatfactor.ro, Sofresh.ro, HipMag.ro, Port.ro, iConcert.ro, Metropotam.ro, Zile si Nopti, Neaparat.ro, HypeStreet.ro, TheBeat.ro, TheVandalList.com, djsets.ro, InOras.ro, SZE.ro, BeUnderground.ro, Best-Event.ro, MusicAddict, MusicNights.ro, GetLokal

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Pentru informații contactați: dan@coloring.ro
Pentru acreditări de presă și parteneriate contactați: petra@coloring.ro

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI.

╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍╍

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER