• Romania
  • English

Disney - Magical Music from the Movies în România - 12-23 noiembrie 2016

06 Noiembrie 2016

Disney - Magical Music from the Movies | 12 noiembrie 2016 @ Sala Palatului

Preț: 96 lei

Spectacolul magic al muzicii celor mai indragite filme Disney vine in Romania!

 

Dupa sute de reprezentii de succes in intreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY IN CONCERT, ajunge in premiera si in Romania.

 

Pe 12 noiembrie, Sala Palatului din Bucuresti se va transforma intr-un loc plin de magie. Invitati surpriza vor aduce pe scena, cele mai frumoase melodii din celebrele creatii animate Disney, multe dintre ele castigatoare ale premiilor Oscar, la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

 

Acordurile incantatoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Piratii din Caraibe” sau „Cocosatul de la Notre-Dame”.

 

Pentru o experienta completa, toate aceste bucati muzicale interpretate live vor fi insotite in permanenta de pasaje video de referinta ce vor purta spectatorii in lumea minunata creata de Walt Disney.

 

„Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT este dedicat atat copiilor cat si adultilor si reprezinta o reintalnire cu cele mai indragite personaje Disney, o experienta care nu trebuie ratata!

    Fantezia prinde viață în producția „Disney Magical Music from the Movies”

 În premieră în România - 12-23 noiembrie Filmele Disney au fascinat de-a lungul timpului toate categoriile de public, fiind, probabil, singura formă de entertainment care stârnește o atracție irezistibilă asupra populației de pe întregul mapamond.

 Spectacolul „Disney Magical Music from the Movies”, din seria Disney in Concert, va ajunge în noiembrie, în premieră în România, după sute de reprezentații de success care au avut loc pe unele dintre cele mai grandioase scene ale lumii.

 Fiecare generație a avut un film Disney preferat, fie el „Mica Sirenă”, „Frumoasa și Bestia”, „Regele Leu”, „Frozen” sau clasicul „Mary Poppins”.

 Spectacolul „Disney Magical Music from the Movies” este conceput ca un uriaș basm Disney, care sincronizează proiecții din cele mai iubite filme Disney cu o impresionantă producție concertistică live.

 Cântecele fredonate de toate generațiile vor prinde viață într-o atmosferă magică, interpretate de artiști și muzicieni valoroși.

 Primii anunțați de organizatori sunt Delia, Florin Ristei și Camerata Regală.

 Ca și filmele Disney, conceptul show-ului „Disney Magical Music from the Movies” se adresează atât copiilor cât și adulților, deoarece fiecare adult a fost cândva un copil desfătat de Disney.

 Fascinanta lume Disney va ajunge în premieră în România în luna noiembrie.

 Spectacolele „Disney Magical Music from the Movies” se vor desfășura potrivit calendarului: Sâmbătă, 12 noiembrie – București, Sala Palatului

Joi, 17 noiembrie – Cluj Napoca, Sala Polivalentă

Duminică, 20 noiembrie – Brașov, Sala Sporturilor D.P.Colibași

Luni, 21 noiembrie – Oradea, Arena Antonie Alexe

Marți, 22 noiembrie – Timișoara, Sala Sporturilor “Constantin Jude”

Miercuri, 23 noiembrie – Craiova, Sala Polivalentă

Biletele se găsesc pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER