• Romania
  • English

evenimente: DISNEY BEAUTY AND THE BEAST in Romexpo pe 04 Decembrie 2015

05 Decembrie 2015

DISNEY BEAUTY AND THE BEAST | 5-6 dec 2015 @ Romexpo

Preț: 84 LEI

DISNEY BEAUTY AND THE BEAST, MUSICALUL ORIGINAL DE PE BROADWAY,

ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
București, 5-6 DECEMBRIE 2015

 

 

De pe Broadway la București: Disney Beauty and The Beastmusicalul original de pe Broadway, ajunge în premieră în România de pe 5 pe 6 decembrie 2015! Disney Theatrical Productions, Broadway Entertainment Group și NETworks Presentations anunță că turneul international creat pentru a marca aniversare 20 de ani de la prima punere în scenă a celebrului musical soseşte în această iarnă la București, cu patru reprezentații spectaculoase ce vor avea loc la Centrul Expozițional Romexpo, Pavilionul Central. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română, iar organizator esteEvents.

 

Turneul international Disney Beauty and the Beast reunește echipa de creație originală de pe Broadway pentru a aduce la viață acest musical clasic. Regia este semnată de Rob Roth, coreografia este realizată de Matt West, iar costumele sunt create de Ann Hould-Ward (deținătoarea unui premiu Tony pentru designul costumelor Beauty and the Beast), luminile asigurate de Natasha Katz, scenografie de Stanley A. Meyer, sunet de John Petrafesa Jr. și direcție muzicală de Michael Kosarin.

 

Sorina Burlacu, Director General, Events: “Broadway-ul a exercitat întotdeauna o atracție profundă pentru publicul românesc. Beauty and the Beast este un musical fermecător, magic, ce împletește perfect fabuloasele povești Disney cu melodii celebre și strălucirea clasică a Broadway-ului”.

 

 

Bazat pe filmul de animație cu același nume (premiul Oscar în 1991) Disney Beauty and The Beast a avut premiera pe Broadway în 1994, a primit 9 nominalizări la prestigioasele premii Tony și s-a jucat vreme de 13 ani. Încă este una dintre cele mai longevive producții Broadway din toate timpurile, și cu unele dintre cele mai mari încasări. De la debutul său, vizibilitatea titlului și succesul s-au extins la nivel global cu producții ulterioare în întreaga lume. De la licențierea titlului, care a început în 2004 , au existat producții în 22 de țări, fiind vizionate de peste 35 de milioane de persoane, în 8 limbi diferite, cu peste 28 000 spectacole (echivalentul a 67 de ani), generând venituri de peste 1.7 miliarde de dolari. 

 

În SUA, Disney Beauty and The Beast a fost licențiat în peste 6750 de teatre individuale, inclusiv producții profesionale, școlare și comunitare. Timp de șase ani consecutivi (2009-2014), a fost cel mai jucat musical în liceele americane. Rezonanța numelui i-a permis să intre pe piețele internaționale fără tradiție în producția de musicaluri Broadway. A fost primul titlu Disney Theatrical Productions în țările din Scandinavia, America Latină, Europa de Est și Rusia, printre altele. În plus față de productiile profesioniste, Disney Beauty and The Beast este titlul cel mai cerut pe plan internațional pentru producțiile de amatori.  

 

Disney Beauty and The Beast este povestea clasica a Bellei, o tânără dintr-un oraș de provincie, și Bestiei, care este de fapt un tânăr prinț blestemat de o vrăjitoare. Doar dacă Bestia învăța să iubească și să fie iubită, blestemul se rupe și el va redeveni ce a fost. Dar timpul se scurge. Dacă Bestia nu învață lecția prea curând, el și curtea sa vor fi condamnați pentru eternitate.

 

Muzica este semnată de Alan Menken (The Little MermaidAladdinTangled), pe versurile regretatului Howard Ashman (The Little MermaidAladdin), cu piese adiționale cu muzică de Menken și versuri de Tim Rice (The Lion KingJesus Christ Superstar). Cartea este scrisă de Linda Woolverton (scenarista de la The Lion KingAlice In Wonderland și Maleficent)

 

Trailer oficial:

https://www.youtube.com/watch?v=AZp41oD892o

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER