Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Directia 5 pe 22.03.2015

martie 28 @ 21:58

Directia 5 isi reprogrameaza concertul din data de 14 februarie pentru data de  22 martie 2015, in aceeasi locatie si la aceeasi ora (Cinema Patria/ 20:00).

Membrii trupei au decis sa le ofere fanilor un cadou muzical sub forma unui album de colectie care va cuprinde o selectie de cantece de dragoste. In acelasi timp, acest disc va contine si noul single al formatiei.

Astfel, show-ul de pe 22 martie se transforma intr-un veritabil eveniment de lansare, un adevarat regal muzical dedicat iubirii.

Detalii suplimentare despre disc si despre numele noului single vor fi anuntate in curand.

Biletele care au fost achizitionate pentru show-ul de pe 14 februarie vor ramane valabile si pentru spectacolul de pe 22 martie. Clientii care vor dori sa isi recupereze contravaloarea biletelor se pot adresa agentiilor sau punctelor de vanzare de bilete de unde au fost cumparate, incepand cu data de 26 Ianuarie 2015.

Bilete sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International – Libraria Eminescu, EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), si online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Pretul biletelor variaza intre 110 RON (Balcon) si 150 RON (Parter).

Detalii

Dată:
28 martie 2024
Oră:
21:58

Lasă un răspuns