Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Directia 5 | 10 martie 2016

martie 29 @ 16:18

Pe 10 martie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, ca să petreci o seară de neuitat alături de Direcţia 5! Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu “O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu,” „Iţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!

Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea

Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 a spus,, şi continuă să spună, nenumărate poveşti de viaţă şi iubire.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul DIRECŢIA 5 se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– 120 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 95 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 95 de lei acelasi pret pe care biletele il vor avea si in ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Detalii

Dată:
29 martie 2024
Oră:
16:18

Lasă un răspuns