• Romania
  • English

Derrick Carter, K-nto, Piftek, TBF in Space Club pe 10 martie 2012 |Evenimente Bucuresti|

10 Martie 2012

Derrick Carter, K-nto, Piftek, TBF @ Club Space

Promoter: Lollipop Events și Exquisite Bar Solutions
Preț: afisat mai jos

EVENIMENTE BUCURESTI, MARTIE 10

Derrick Carter, K-nto, Piftek, TBF @ Space – eventul primăverii,

marca Lollipop Events și Exquisite Bar Solutions

 

Lollipop Events și Exquisite Bar Solutions prezintă un super eveniment de house incendiar. Derrick Carter, main man pe scena din Chicago, se întoarce în România si va mixa in premiera in Bucuresti. Legenda beaturilor house și a wave-ului american promite un show exploziv alaturi de TBF, Piftek si K-nto  în Club Space pe 10 martie, incepand cu ora 22:00. 

 

Derrick Carter aduce pe scena house din București marca exclusivă a legendei underground – de la re-editările disco ale maestrului, piesele  care l-au transformat pe Derrick într-un clasic, până la inovația personala  pe care scena de pe coasta de est a Americii a numit-o boompty boomp jack. Muzica lui Derrick Carter este perfectă pentru cei care simt spiritul underground și omul Derrick este un simbol  al celor care trăiesc prin muzica de calitate mai mult decât prin faima mainstream. După o serie de evenimente în toată Europa, care i-au confirmat statutul de etalon al cultului underground, Bucurestiul îl primește in premiera  pentru  o noapte nebună, marca Lollipop Events și Exquisite Bar Solutions. O noapte care promite să îmbine show-ul unic  al lui Derrick Carter cu stilul spectaculos al evenimentelor Lollipop, show-urile memorabile ale artiștilor din portofoliul Lollipop Booking și momentele incendiare de flair & mixologie marca Exquisite Bar Solutions.

Line-up-ul  pentru evenimentul  Derrick Carter  include si show-urile excepționale ale artistilor TBF, Piftek si K-nto . Iar cei de la Exquisite Bar Solutions promit noi momente senzationale de flair și mixologie, promovate de artiștii în bartending.

 

Acest super  eveniment  are loc pe 10 martie 2012, în Club Space București, str. Academiei nr. 35-37. Accesul la eveniment se face începând cu ora 22.00, iar tariful pentru participare este de numai 30 lei pentru fete toata noaptea, iar pentru băieți este de 30 lei pana la ora 00:00 și 40 lei dupa 00:00.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER