• Romania
  • English

Demonical, maeştri death metal-ului suedez vor concerta în Fabrica Club din Bucuresti pe 3 noiembrie 2011

03 Noiembrie 2011

Demonical @ Fabrica Club

Demonical, maeştri death metal-ului suedez vor concerta în Fabrica

 

Trupa death metal Demonical din Suedia va cânta în seara de 3 noiembrie în club Fabrica (Strada 11 iunie, nr.50). În deschiderea lor sunt invitaţi formaţia de death metal Volturyon din Suedia şi de melodic death metal, Slyract din Ungaria.

Demonical este un grup death metal format din Centinex, Grave, Interment şi Diabolical. Cel de-al patrulea disc intitulat “Death Infernal” a apărut prin intermediul caselor de discuri Cyclone Empire şi Metal Blade şi a avut parte numai de review-uri bune din partea celor mai mari reviste de specialitate, ajungând pe poziţia 6 a topului Rock Hard Germania, respectiv locul 2 în topul revistei Legacy.

Evenimentul este prezentat de Invisible Guest în parteneriat cu Fabrica, iar preţul unui bilet de intrare este de 25 ron.  Accesul publicului în incinta clubului va fi posibil incepând cu ora 19:00. Biletele se vor gasi numai la intrarea în club, în ziua concertului.

Despre Club Fabrica

Clubul Fabrica a găzduit evenimente extrem de mari în ultimii ani (Roni Size, John B, Bogore, Dub FX, Bar9), fiind unul din cele mai populare cluburi din capitală, în special printre consumatorii de electro şi drum and base, dar şi hip-hop şi rock.

 

Despre Fabrica Venue

Fabrica Venue este o oază urbană care reuneşte în acelaşi complex Cluburile Fabrica şi B52, terasa şi pub-ul Fabrica dotate cu bucătărie şi bar, Industrial Skatepark – primul skatepark indoor deschis oficial în România, Fabrica de caţărat, magazine de haine şi accesorii destinate sporturilor extreme şi zona de antrenament pentru sliackline. Toate acestea pe Strada 11 iunie, nr. 50 din Bucureşti, la 15 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii.

 

 

 

Pentru mai multe detalii contactaţi

Virgil Horvat | 0753.525.252

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER