• Romania
  • English

Demis Roussos revine in Romania pentru traditionalul concert de Craciun

20 Decembrie 2011

Demis Roussos @ Sala Palatului

Preț: intre 50lei si 300lei

Demis Roussos revine in Romania pentru traditionalul concert de Craciun!

 

 

 

     Este oficial! Demis Roussos revine in Romania si anul acesta, pentru deja traditionalul sau concert de Craciun! Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe data de 20 decembrie!

 

     Ajunul Craciunului de anul acesta va fi unul cu totul si cu totul deosebit pentru ca il vom petrece alaturi de Demis Roussos! Decorul feeric ne va aminti de Craciunul copilariei, cand ne strangeam cu totii in jurul bradului cantand colinde. Anul acesta Mos Craciun va fi nimeni altul decat Demis, care ne va incanta cu colindele sale alaturi de coruri de copii cu voci de ingeri, ce ne vor transpune in atmosfera magica a Craciunului!

 

     Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, dar si piese ca: "Ave Maria" „White Christmas”, „Silent night”, „Amazing Grace”! Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind” !

 

    Special pentru acest eveniment Demis a declarat: „Am pregatit multe, multe surprize, pe care abia astept sa le dezvalui publicului meu mult iubit din Romania! Iubesc traditiile si colindele de Craciun, iar anul acesta voi incerca sa va transmit si voua emotiile si trairile mele din aceasta perioada foarte draga mie’’.

 

     Maine (11 mai 2011) se vor pune in vanzare biletele! Acestea se vor gasi in toata reteaua BILETOO.RO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro si biletedelatati.ro!

 

     Preturile biletelor vor fi urmatoarele:

 Categoria Vip - 300 lei

 Categoria 1 - 250 lei

 Categoria 2 - 200 lei

 Categoria 3 - 150 lei

 Categoria 4 - 100 lei

 Categoria 5 - 50 lei

 

    

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER