• Romania
  • English

concerte: Delia in Sala Palatului pe 13 Martie 2015

13 Martie 2015

Delia @ Sala Palatului

Preț: 70-300 LEI

Vino sa plutesti Pe Aripi de Vant, alaturi de Delia, la Sala Palatului.

Cand spui Delia, spui imagine excentrica, voce exceptionala si un timbru inedit. Daca te gandesti la un show Delia la Sala Palatului, ai in minte o experienta unica, ce te poarta prin muzica de orice gen, emotii si multe surprize muzicale.

Pe langa celebrele hituri “Pe aripi de vant”, “Ipotecat”, “Dale”, “U (Fighting with my ghosts)”, “Omadeo”, “Africana”, “Wuella Wuella”, “A lu’ Mamaia”, Delia pregateste pentru concertul din 13 martie 2015 un al treilea album, ce va demostra cu siguranta complexitatea artistei in ceea ce priveste stilul abordat.

Cameleonica Delia va incanta cu siguranta si prin look-ul unic si sensational, dar si prin imaginea cu care se va afisa pentru fiecare moment artistic live din cele 2 ore, alaturi de band-ul sau, dar si de multi invitati.

Pret bilet:

Sector A1: 300 lei
Sector A2: 150 lei
Sector A3: 150 lei
Sector E: 100 lei
Sector G: 90 lei
Sector I: 130 lei
Sector M: 70 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Delia:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER