David August @ Kristal Club - 30 martie 2013

30 Martie 2013

David August @ Kristal Club - 30 martie 2013 @ Kristal Glam Club

Promoter: Kristal Club
Gen muzical: Deep house
Preț: TBA

Indragitul artist Diynamic Music - David August - soseste in premiera absoluta in Romania sambata 30 martie 2013 pentru a mixa la Kristal Club din Bucuresti.


O noua veste buna soseste din partea diriguitorilor clubului Kristal din Bucuresti, gandindu-ne ca tot mai des isi fac aparitia nume noi in line-up-urile petrecerilor bucurestene (si nu numai) si ca majoritatea publicului devorator de muzica buna s-a cam saturat de aceiasi DJ, invitati mereu pe la noi prin tara.

In data de 30 martie 2013, este randul artistului Diynamic Music, David August, pe care il stim si ca unul dintre producatorii extrem de cautati la ora actuala si care ne-a spart cu piesa "Hamburg is for lovers", pe care a folosit-o Sasha la ultima sa prestatie din cadrul festivalului Sunwaves, sa mixeze in premiera absoluta in Romania.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Golan Symphonic & special guests: J.Bernardt, Fhin,ViLLΛGE, ARME Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER