• Romania
  • English

concerte: Dark Tranquillity in Arenele Romane pe 03 Mai 2013

03 Mai 2013

Dark Tranquillity @ Arenele Romane

Promoter: Phoenix Entertainment
Gen muzical: Rock
Preț: afisat mai jos

 Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunța un concert extraordinar al celebrei formații Dark Tranquillity pe data de 3 mai la Arenele Romane.

Suedezii vor lansa în luna mai a acestui an albumul „Construct” şi au ales să-l dezvăluie şi publicului român printr-un spectacol incendiar.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai respectate trupe ai subgenului death metal melodic, fiind printre marii promotori ai scenei suedeze de la Gothenburg. În timp ce Norvegia era renumită pentru scena black metal, Suedia a urmat altă cale şi a dat naştere unor trupe etalon pentru genul death metal. Încă de la începuturile scenei de la Gothenburg, Dark Tranquillity s-a evidenţiat şi a condus plutonul celor mai reprezentative trupe timp de mai bine de 20 de ani.

Formaţia se poate lăuda cu nouă albume de studio,  primul dintre ele, „Skydancer”, datând din 1989. Din America până în India, Dark Tranquillity a impresionat sute de mii de fani prin spectacolul lor, o combinaţie magnifică între agresivitate şi melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă şi o comunicare excelentă cu publicul.

Dark Tranquillity la Bucureşti: un eveniment de excepţie care nu trebuie ratat sub nicio formă.

Accesul publicului va fi posibil începand cu ora 19:00, iar concertul este programat să înceapă la 21:00.

Biletele sunt disponibile la preţul de 75 de lei (până la data de 2 mai) şi 85 de lei (în ziua concertului) , prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER