• Romania
  • English

DAKINI FEST 2017 @ Tuzla | 29 iunie - 2 iulie 2017

29 Iunie 2017

DAKINI FEST 2017

Festivalul Dakini,

  O experiență unică, de 4 zile și nopți, eco-friendly - o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă și creație; yoga și muzică, care se desfășoară la Malul Mării Negre, în locul cunoscut drept Plaja Tuzla, Constanța, România, din 29 iunie până în 2 iulie 2017.

15 hectare din cea mai neatinsă, virgină și sălbatică plajă din Europa.

100+ artiști vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house și psy-trance.

Festivalul Dakini s-a născut din dorința de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță;  toți participanții bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga  valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării.

Festivalul Dakini dorește sa îndrepte atenția participanților și către mediul înconjurător, oferind toate avantajele unui festival de mare anvergură: zonă de camping, yoga village, zonă de restaurante și baruri, zonă dedicată copiilor; zone de ateliere, parcare gratuită.

A world full of magic is rising on a wild beach on the Romanian Black Sea coastline, on the virgin lands of Tuzla Beach, Constanta.

♢ 4 days and nights of music, speakers & workshops, art installations and more.
♢ One of Eastern Europe's biggest yoga villages featuring some of the world's most inspiring and creative minds.
♢ 100+ artists on 3 stages featuring an ideal mixture of sounds ranging from psy-trance, to chill and micro-house.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DAKINI FESTIVAL - A Journey Into the Unknown
dakinifestival.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MEDIA PARTNERS - Hadra.net, Eventim, VICE Romania, KISS FM,ResidentAdvisor.netTrancentral.com & PsyTrancePortal.com, Mushroom Magazine, Psybient.org, Psychedelic Magazine, Drifter Planet, Trancers Guide to the Galaxy

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

More information & 1st wave of artists to be released later today.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la DAKINI FEST 2017:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER