• Romania
  • English

evenimente: Cursuri de dans de societate in Step by Step Dance Studio pe 22 Ianuarie 2013

22 Ianuarie 2013

Cursuri de dans de societate @ Step by Step Dance Studio

Gen muzical: Latino
Preț: 120

Scoala de dans Step by Step organizeaza cursuri de dans pentru incepatori.

Cursurile de dans de societate se adreseaza celor care isi doresc sa evadeze din cotidian, sa scape de stres, sa se relaxeze dupa o zi obositoare de munca, sa faca miscare, sau pur si simplu sa-si petreaca timpul intr-un mod placut. 

Sistemul nostru de predare la cursurile de grup pentru adulti este structurat pe 2 niveluri, incepatori si intermediari , fiecare a cate 3 module. Un modul dureaza 8 sedinte (2 sedinte / saptamana) in care se predau 2 dansuri. La fiecare modul sunt recapitulate dansurile studiate anterior, prin rotatie. 

Nivelul de incepatori se adreseaza celor care nu au mai frecventat cursuri de dans niciodata. Scopul este initierea in dansul de societate prin intermediul unor dansuri considerate mai usoare. Se urmareste: dobandirea unei pozitii corecte a corpului in timpul dansului, muzicalitatea, coordonarea si usurinta in miscare. La acest nivel se predau notiuni de baza si figuri simple. Dansurile studiate sunt urmatoarele: 

Modulul 1: Vals lent & Cha-Cha-Cha 
Modulul 2: Tango & Salsa 
Modulul 3: Vals vienez & Jive 

Program: luni si miercuri, orele 19:20 - 20:40 
marti si joi, orele 20:40 - 22:00

 
Pentru detalii si inscrieri folositi urmatoarele modalitati de contact: 
E-mail: dance.stepbystep@yahoo.com 
Tel: 0724 395 785

 

Mai multe detalii: http://www.scoaladans.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER