• Romania
  • English

Concet Otros Aires in The Silver Church

04 Octombrie 2012

Concet Otros Aires in The Silver Church @ The Silver Church

Promoter: TSC
Preț: 30 Lei

Pe data de 4 octombrie 2012, formatia argentiniana de electro-tango Otros Aires va sustine pe scena clubului nostru un concert live extraordinar, in care ritmuri de tango si milonga se vor imbina perfect cu muzica electronica.

In seara zilei de 4 octombrie 2012, The Silver Church Club va ofera un concert extraordinar in care ritmuri de tango si milonga combinate cu muzica electronica se vor simti si dansa pe acordurile live ale uneia dintre cele mai bune trupe de electrotango din lume: OTROS AIRES.

Originea acestei formatii este dubla. Atat argentiniana, deoarece in genul acesta de muzica predomina sunete si ritmuri de tango argentiniam, cat si spaniola, deoarece Otros Aires este o trupa infiintata in 2003 in Barcelona, Spania de arhitectul de origine argentiniana Miguel di Genova ce mixeaza cu inventivitate tango-ul clasic si milonga de la inceputul secolului trecut cu elemente electronice, ritmuri si versuri ale secolului XXI. Alaturi de celebrul grup Gotan Project, Otros Aires creeaza sinteza perfecta dintre tango-urile de inceput si muzica electronica, rock si beat-uri de dance urbane ale zilelor noastre.

Descris de catre Small World Music Society din Toronto drept “unul dintre cele mai reprezentative si complete show-uri audiovizuale din fuziunea globala actuala”, sound-ul lor combina instrumente traditionale – bandoneon, pian si chitara acustica – cu programare si sample-uri din inregistrari de tango-uri vechi (Gardel, Razzano, D'Arienzo, etc.)

De ziua tangoului, pe data de 11 decembrie 2004, OTROS AIRES lansa albumul de debut  la Casa Muzeu "Carlos Gardel", comemorand astfel nasterea celebrului compozitor.

Concertele lor sunt o experienta muzicala unica, o calatorie prin bogata istorie a tango-ului, printre sunetele incantatoare de chitara, percutie vivace si melancolia bandoneonului combinate cu celebrele miscari si dansuri de tango. De la cea mai pura milonga argentiniana pana la tango-ul modern, repertoriul muzical OTROS AIRES contine si elemente de dans si teatru contemporane.

In cei 7 ani de cariera, OTROS AIRES a lansat 3 albume de studio, 1 album live si un documentar inregistrat pe DVD. Cel mai nou album a fost lansat in toamna anului 2010 si se intituleaza “Tricota”.  Inregistrat in urma colaborarii cu mai multe orchestre sud-americane, “Tricota” continua cercetarea in structurile fundamentale ale orchestrelor traditionale argentiniene de tango, pentru a aduce inca un omagiu unui gen muzical vechi de peste 130 de ani.

Pregatiti-va miscarile de dans,  pe data de 4 octombrie ii descoperim live pe unii dintre pionierii electrotango.

Pretul biletului: 30 lei. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club numai in seara evenimentului

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER