• Romania
  • English

Concert Voltaj - "Da vina pe Voltaj" @Sala Palatului

10 Octombrie 2012

Concert Voltaj - "Da vina pe Voltaj" @Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 40 - 80 Lei

Pe 10 octombrie poti “Da vina pe Voltaj” pentru toate lucrurile frumoase din viata ta la Sala Palatului, de la ora 19:30, prin intermendiul unui concert care se anunta a fi cu totul special.

Produs in totalitate de Voltaj, concertul este o super-productie in care spectatorii vor fi loviti din plin de zeci de mii de wati de sunet si lumina. Concertul de la Sala Palatului este prilejul prin care Voltaj lanseaza oficial albumul “Da vina pe Voltaj”, pe care fanii il pot cumpara exclusiv cu ziarul Gazeta Sporturilor incepand cu data de 30 mai 2012.

Noul album Voltaj se afla in concordanta cu stilul care i-a consacrat, plin de optimism si voie buna. Acesta contine 10 piese, iar single-ul care da titlul albumului – “Da vina pe Voltaj” a fost lansat in iarna.  “Lumea e a mea”, cel mai recent extras, va fi cantat si in cadrul super concertului de la Sala Palatului din 10 octombrie 2012. Alaturi de Voltaj vor canta pe scena nume importante ale muzicii romanesti, invitati surpriza care vor fi dezvaluiti doar in seara evenimentului, in timpul show-ului.

Pentru acest spectacot, Voltaj a produs patru variante de postere, iar toate ii ilustreaza pe acestia fugind de la sau catre “locul faptei distractiei”.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER