• Romania
  • English

Concert Tuxedomoon in The Silver Church

05 Noiembrie 2012

Concert Tuxedomoon in The Silver Church @ The Silver Church

Preț: Intrare Libera

Formatia americana de post-punk/new wave Tuxedomoon va concerta in premiera in Romania pe 5 noiembrie 2012 in clubul The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Liveland.

Spectacolul va fi inregistrat pentru productia unui film cu Tuxedomoon, iar fanii romani vor putea lua parte la aceasta - detalii in curand. In plus, cu o zi inainte de concertul din Silver Church, pe data de 4 noiembrie, va avea loc proiectia oficiala a materialului "Found Films (DVD | archive & unreleased material| 1977-1988)" in cadrul evenimentului Tuxedomoon Showcase. Locul de desfasurare a acestuia va fi anutat in curand.

Tuxedomoon si-au inceput activitatea acum 30 de ani, debutand pe scena orasului San Francisco cu o muzica provocatoare si idiosincratica. Amestecul lor caracteristic de punk, gothic, post-punk si muzica experimentala le-a adus legiuni de fani devotati in toata lumea, facandu-i in acelasi timp imposibil de clasificat.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER