• Romania
  • English

concerte: Concert trupa Astero in Control Club pe 11 Februarie 2014

11 Februarie 2014

Concert trupa Astero @ Control Club

Gen muzical: Rock

Astero revine pe scena pentru primul lor concert din acest an marti, 11 februarie, in Control Club din Bucuresti (str. Constantin Mille, nr. 4), incepand cu ora 20:00. 

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge.

Trupa a fost infiintata in 2009 si are la activ albumul Voi, noi si maimutele si EP-ul Visele nu mai ajung urmand ca in primavara sa lanseze un nou album Circles.  “Ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam”, declara membrii trupei.

Numele trupei Astero provine de la o anagrama a iniţtalelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia este ironica, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai degraba pe definirea sentimentelor si gandurilor proprii, decat pe descrierea evenimentelor exterioare.

Au concertat alaturi de Alternosfera (Virgula Tour), OCS (Marea Cautare), Luna Amara, Partizan si au participat la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, Posada Rock, Peninsula.

In deschidere va canta  Space Clinic, trupa de alternative, rock, post rock.

 

 

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER