• Romania
  • English

Concert Travka@The Silver Church

10 Noiembrie 2011

Concert Travka @ The Silver Church

Preț: 20 Lei

     Va asteptam pe data de 10 noiembrie, la ora 22:00, la The Silver Church Club la un concert Travka ce se anunta deja unul cu totul special in istoria muzicala a acestei trupe.

     Fiecare concert Travka este diferit, dar dupa o lunga calatorie prin spatiul romanesc, trupa revine pe scena muzicala bucuresteana cu un sunet nou si cu un spectacol peste asteptari.  

     "Pana acum, purtati de tot acest film in derulare care se cheama Travka, nu am mizat pe calitatea sunetului si a instrumentelor folosite pentru a transmite ceva oricum autentic ca vibratie muzicala. De data aceasta insa, datorita unor oameni speciali cu care lucram la noul spectacol de sunet si lumini, cred ca ne vom apropia mai mult de ceea ce am visat atunci cand am infiintat trupa... cu noua ani in urma... intr-o frumoasa zi de primavara...  

     Este posibil ca acest concert sa insemne mai mult decat o revenire si o schimbare, mai mult decat o mentinere a frecventei muzicii in suflet, asa ca imi doresc sa ne bucuram adunati din separare si existenta, nu doar pentru a mentine frecventa, cat mai degraba pentru a o schimba impreuna, pentru o alta etapa a existentei noastre." a spus George Gadei.

     Trupa Travka s-a infiintat in 2002 in Focsani si a lansat doua albume – "Corabia Nebunilor" (2005) si "Vreau sa simt Praga" (2007).  

     Trupa va avea aceeasi componenta, respectiv: George Gadei - voce, Alexei Turcan - chitara, Misha Galca - chitara, Mizdan - bass si Cristian Chirodea - tobe.

 Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER