• Romania
  • English

Concert Tides From Nebula in Fabrica

31 Octombrie 2012

Concert Tides From Nebula in Fabrica @ Fabrica Club

Preț: 25 lei avans / 30 lei intrare

Miercuri, 31 octombrie 2012, de la ora 21:30, trupa Tides From Nebula va concerta in Club Fabrica din Bucuresti. Seara va fi deschisa de formatia craioveana, Semiosis.

Tides From Nebula este o trupa de post-rock/metal din Varovia, Polonia, formata in anul 2008. Pana in prezent, trupa a avut numeroase concerte in toata Europa alaturi de nume precum: This Will Destroy You (us), Oceansize (uk), Pure Reason Revolution (uk), Ulver (nor), Shrinebuilder (us) Caspian (us) and God Is An Astronaut (irl) si multi altii.

Pretul biletelor este de 25 de lei in avans si 30 de lei in ziua concertului. Pentru bilete in avans trimiteti un e-mail cu numele complet si numarul de bilete dorite la invisibleguest[at]yahoo[punct]ro.

Accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19:30.

Concertul Tides From Nebula din Club Fabrica este un eveniment organizat de The Invisible Guest Booking.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER