• Romania
  • English

Eveniment: Concert The Manhattan Transfer

06 Noiembrie 2011

Concert The Manhattan Transfer @ Sala Palatului

 

Sala Palatului din Bucuresti va avea loc duminica, 6 noiembrie 2011. Multimplu laureata a premiilor Grammy si totodata una dintre cele mai longevive prezente pe scena jazz-ului international, truppa va prezenta un spectacol de fusion vocal jazz autentic.

Tim Hauser, Erin Dickins, Marty Nelson, Gene Pistilli si Pat Rosalia sunt cei care au pus bazele grupului The Manhattan Transfer la inceputul anilor `70, in New York, Tim Houser fiind singurul membru prezent si astazi in componenta trupei care a suferit mai multe schimbari de-a lungul timpului.

Peste 25 de albume si nu mai putin de 12 premii Grammy sunt doar doua dintre reperele unei cariere impresionante pe care The Manhattan Transfer a construit-o in aproape patru decenii de muzica. Devenit unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale genului, The Manhattan Transfer a reusit sa-si construiasca in timp un renume care pe scena jazz-ului a reprezentat intotdeauna garantia unui spectacol fascinant, fiecare reprezentatie live fiind o veritiabila demonstratie de virtuizotate muzicala.

Toamna aceasta, si publicul roman va avea sansa sa descopere live, magia unui show The Manhattan Transfer.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate incepand de miercuri, 9 martie, din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, de pe myticket.ro sau din reteaua biletoo.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 85, 105, 135, 165 si 205 de lei.

Gen: Jazz
   
   
Pret: 85, 105, 135, 165 sau 205 lei
Organizator:

 

Emagic

 

Concertul The Manhattan Transfer de la 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER