Concert Taxi - "Trilogia celor 2 cuvinte" la Sala Palatului

03 Octombrie 2012

Concert Taxi - "Trilogia celor 2 cuvinte" la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 50 / 70 / 90 / 140 Lei

Pe 3 octombrie, trupa TAXI vine pentru prima data in fata publicului din intreaga tara intr-un concert eveniment.

Dupa 14 ani de concerte pe scenele din toata tara, dupa 8 albume si nenumarate hituri, TAXI se prezinta in fata publicului in primul concert propriu de mare anvergura, sarbatorind finalizarea seriei de videoclipuri despre ”te iubesc”. Dupa ”Cele doua cuvinte” si ”Nonstop”, trilogia va fi intregita prin lansarea clipului ”Esti iubibila” (foarte curand!).

Pentru multi, a ajuns sa fie cea mai iubita trupa pop rock din Romania. TAXI atrage publicul de toate varstele, reusind sa isi pastreze stilul, coerenta si valorile. TAXI inseamna versuri inteligente, mesaj, muzica buna si spectacol. Fie ca abordeaza subiecte ce tin de satira sociala sau teme de dragoste, piesele TAXI sunt cunoscute si fredonate de fanii care nu rateaza niciun concert al trupei sau se bucura sa vada trupa in spectacole tv. TAXI are o piesa pentru fiecare, desi, dupa o piesa, admiratorii ajung sa le asculte pe toate si apoi sa le invete pe dinafara.

Iubita de toti vorbitorii de limba romana care agreeaza genul muzical pop-rock, TAXI este un produs sanatos, curat, puternic, autentic si, mai ales, romanesc. Concertul de la Sala Palatului va fi de larga audienta, fiind chiar recomandat familiilor sa pofteasca in formula completa. Repertoriul va insuma piesele esentiale TAXI intr-un spectacol in spiritul caracteristic.

Un concert TAXI inseamna zambete, un pic de nostalgie, pofta de dragoste, dorinta de a-ti trai viata in conformitate cu propriile idei si conceptii. Concertul de la Sala Palatului este pentru cei care stiu ce inseamna un concert TAXI, dar mai ales pentru cei care inca n-au aflat. ”TAXI - Trilogia celor 2 cuvinte” este un concert esential.

Biletele la concert sunt disponibile in reteaua Eventim si costa 50 lei (categoria IV), 70 lei (categoria III), 90 lei (categoria II) si 140 lei (categoria I).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti MARIZA revine in concert la Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER