• Romania
  • English

Concert Swans, Bucuresti, Control Club,

18 Mai 2013

Concert Swans @ Control Club

Gen muzical: Punk
Preț: 65 RON

Sâmbătă, 18 mai 2013, începând cu ora 21:00, Swans vor susţine un concert, o premieră pentru România, în Control Club din Bucureşti. 

Înfiinţată la New York în 1982 de către Michael Gira, trupa Swans se găseşte propulsată direct în inima mişcării momentului: No Wave. Scena cu care este asociată iniţial se consuma rapid, la fel ca ritmurile sale, dar muzica lui Gira & co., privind retrospectiv, pare mai degrabă o reacţie la aceasta.

EP-urile de început ale formaţiei sunt conduse de un sunet abraziv, ce este descris pe alocuri ca fiind “sunetul post-punk-ului strecurandu-se înapoi în pântec”, şi au ca repere sesizabile compoziţiile lui Glenn Branca sau primul grup format de Nick Cave, The Birthday Party.

În cei peste 30 de ani de existenţă, Swans au experimentat constant cu elemente recurente şi tipuri de sunete bine definite, dar care se reflectă în moduri diferite de-a lungul timpului, toate regăsindu-se până la urma în motivaţia lui Michael Gira pentru alegerea numelui trupei.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 65 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Gărâna Jazz Festival 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER