>
  • Romania
  • English

Concert Steve Vai la Sala Palatului

01 Noiembrie 2012

Concert Steve Vai la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 90 - 265 Lei

Steve Vai, unul dintre cei mai talentati chitaristi ai lumii, revine toamna aceasta la Bucuresti in cadrul unui spectacol special ce se va desfasura pe scena Salii Palatului. Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc pe 1 noiembrie 2012.

Chitarist, compozitor, solist si producator, Steve Vai nu mai are nevoie de nicio prezentare: este fara doar si poate unul dintre cei mai talentati artisti ai lumii. A inceput sa ia lectii de chitara la varsta de 12 ani, de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa. Trei decenii mai tarziu, dupa 15 milioane de albume vandute in intreaga lume, Vai a scris o pagina importanta ce va ramane in istoria industriei muzicale internationale.

Chitaristul a reusit sa revolutioneze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artisti care au folosit chitara cu sapte corzi, punandu-si totodata semnatura si pe seria de modele JEM, concepute alaturi de brand-ul japonez Ibanez. Talentul lui Stave Vai a fost recunoscut printr-o serie de premii importante, ce include si trei trofee Grammy. Recent, TEC Foundation i-a acordat prestigiosul premiu Les Paul, distinctie creata in 1991 pentru a-i rasplati pe cei care exceleaza in aplicatia creativa a tehnologiei, Steve Vai fiind unul dintre cei mai apreciati chitaristi din istorie, recunoscut pentru talentul si tehnica desavarsita aplicata in manuirea acestui instrument.

Concertul Steve Vai de la Sala Paltului ce va avea loc pe data de 1 noiembrie face parte din turneul The Story of Light si promoveaza cel mai recent material discografic al artistului. Biletele vor fi disponibile incepand de miercuri, 4 iulie, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 90, 125, 165, 210, 265 lei. Biletele pot fi achizitionate prin comanda online, de pe site-ul www.Myticket.ro, ulterior acestea urmand a fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER