• Romania
  • English

Concert Stefan Banica Jr la Circ Variete Globus pe 5 martie 2015 Evenimente Bucuresti

05 Martie 2015

Concert Stefan Banica Jr la Circ Variete Globus

Stefan Banica sustine in luna martie, pentru al cincilea an consecutiv, doua concerte acustice de exceptie, dedicate Zilei Femeii. Spectacolele vor avea loc pe 5 si 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura “Te iubesc, femeie!".

Cu acest prilej, Stefan Banica aduce in dar doamnelor si domnisoarelor un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste, hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data, dar si cantece noi sau piese care i-au marcat cariera impresionanta de peste 25 de ani.

“Va asteptam sa vedeti un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv si ma bucur ca ne intalnim din nou la concertele dedicate doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai. Voi ati facut posibile aceste intalniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an ati fost alaturi de noi. Astept cu drag sa ne intalnim si sa cantam impreuna cele mai frumoase cantece de dragoste, pe 5 & 6 martie.” – declara Stefan Banica.

Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 2 si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Vino alaturi de cei dragi pe 5 & 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus sa vezi un altfel de concert, sa traiesti doua seri de neuitat, cu multa emotie, bucurie, magie!

 “Te iubesc, femeie!” – un concert de suflet, pe care nu-l vei uita curand!

Pret bilet:

Vip: 100 lei
Cat 1: 80 lei
Cat 2: 60 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER