• Romania
  • English

CONCERT: SPORT SANGEROS III@Expirat Club | 16 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

16 Februarie 2012

CONCERT: SPORT SANGEROS III @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 15 Lei

King Size Drinks Night


Film de actiune in Expirat pe 16 Februarie. Intriga? Drumul initiatic al publicului in ale Ska-Punk-ului alaturi de eroii principali in rol de sensei: SPORT SANGEROS III. Desfasurarea evenimentelor? Cu actiune, super-actiune si karata muzicala. Punct culminant? Odata cu publicul. Incheiere? Dimineata.

 

Efecte speciale...de chitara si faze soc...pe scena.

In rolurile secundare: cele mai populare bauturi din bar in pahare de 0.6 litri la pret de 0.3. Adica King Size Drinks si George – alaturi de care seara continua dupa concert, cu hit-uri Alternative, Breaks, Funk si Electro.


Totul evident in prime time de la ora 22:30 pe singurul post de televiziune care conteaza: Expirat.

Despre Sport Sangeros III:

Niste baieti care canta Ska-Punk din 2000. Filip Cristinoiu (voce), Adrian Stefan (chitara), Dan Cosma (chitara), Gabi Hihel (bass), Sebastian Serafimovici (trompeta), Octavian Mardari (saxofon). Ati auzit de ei prima oara cand v-au pasat prietenii sau ati auzit la radio si TV piese ca „Tot Ska”, „Cafea cu Parfum de Femeie” sau „Calatis”. Le-ati cumparat primul album „Pentru Serva si Teren” si de atunci i-ati tot vazut in concerte. Au implinit 10 ani intre timp, membrii s-au mai implicat si in alte proiecte ca El Negro, OCS, Pistol cu Capse sau Da Hood dar Sport Sangeros au ramas la fel. Energici si cu chef de destrabal. Exact cum o sa-i vedeti si in Expirat pe 16 Februarie. Promitem!

Ora: 22:30.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER