• Romania
  • English

Concert Slayer @Arenele Romane | Luni , 04 IUNIE 2012

04 Iunie 2012

Concert Slayer @Arenele Romane | Luni , 04 IUNIE 2012 @ Arenele Romane

Preț: 80 RON / 120 RON

Slayer in concert la Arenele Romane din Bucuresti, legendara trupa de thrash metal le da o noua intalnire fanilor din Romania, pe data de 4 iunie 2012!

 

Slayer e una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului si activeaza de peste 30 de ani, luand fiinta in anul 1981, in Huntington Park, California.

 

 

 

Astazi Slayer inseamna din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe).

 

Succesul international nu a venit imediat, dar incepand cu anul 1986, odata cu lansarea albumului Reign In Blood, material considerat si la aceasta ora a fi una dintre capodoperele death-metal-ului, Slayer intra in randul celor mai apreciat trupe de metal.

 

Trupa americana a lansat in intreaga cariera doua albume live, doua compilatii, 6 videoclipuri, doua EP-uri si nu mai putin de 11 albume de studio, patru dintre ele fiind premiate cu discul de aur in Statele Unite.

 

Slayer a primit cinci nominalizari la Grammy, castigand doua premii, in 2007 si in 2008, pentru piesele Eyes of the Insane si Final Six, ambele incluse pe albumul Christ Illusion.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER