• Romania
  • English

Concert Seal la Sala Palatului

27 Noiembrie 2012

Concert Seal la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 96 - 426 Lei

Celebrul cantaret si compozitor britanic, Seal, revine la Bucuresti pentru a-si promova cel mai recent material de studio, Soul 2. Concertul va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului, iar spectatorii romani vor avea sansa sa asculte piese din repertoriul artistului, dar si cover-uri marca Seal ale unor piese de rezonanta internationala.

Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piesa Kiss from a Rose, care a figurat pe soundtrack-ul filmului Batman Forever (1995). Cariera lui Seal numara opt albume de studio, vandute in peste douazeci de milioane de exemplare in intreaga lume.

Cel mai recent album al artistului britanic este unul de cover-uri. Albumul intitulat Soul 2 a fost realizat in colaborare cu vechii sai prieteni, legendarii producatori Trevor Horn si David Foster. Primul are meritul de a-l fi lansat pe Seal in industria muzicala, de a-i fi semnat productia hitului Kiss from a Rose, precum si o sumedenie de proiecte de succes in portofoliu, cu trupe ca Yes, Frankie Goes To Hollywood, Pet Shop Boys, Simple Minds ori Genesis si artisti ca David Bowie, Paul McCartney, Robbie Williams, Tom Jones ori Annie Lennox.

La randul sau, canadianul David Foster are nu mai putin de saisprezece premii Grammy, proiecte alaturi de Mariah Carey, Céline Dion, Andrea Bocelli, Tony Braxton, Michael Jackson si Madonna. In plus, este cel care l-a descoperit pe Michael Buble si cel care a semnat productia albumului Seal din 2010, Commitment.

Soul 2 este – dupa cum arata si numele –, un al doilea album de hituri reinterpretate pe care il lanseaza Seal. Materialul contine piese precum Wishing on a Star, Lean on Me sau Love Don't Live Here Anymore si inregistreaza vanzari excelente in Europa si America de Nord.

Despre piesele ce compun acest album, Seal spune ca i-au marcat tineretea si i-au format gusturile muzicale. Au avut un impact deosebit asupra mea, deoarece erau foarte diferite fata de multe din piesele R&B pe care le ascultam. Mi-au influentat mult tineretea si apoi viziunea asupra modului in care scriu muzica, spune artistul. "Am ales piese care erau in voga cand eu eram mic si le-am abordat dintr-o perspectiva sonora cu totul noua. De unde si implicarea lui Trevor Horn", adauga Seal.

Preturi bilete:

- VIP Exclusive - 426 lei
- VIP - 288 lei
- Categoria I - 192 lei
- Categoria II - 150 lei
- Categoria III - 96 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER