• Romania
  • English

Eveniment: Concert ROA

14 Iulie 2011

Concert ROA @ The Silver Church

ROA anunţă un concert surpriză în încheierea turneului "Artificial"

 

A trecut o lună de când ROA a lansat albumul Artificial printr-un concert senzaÅ£ional în BucureÅŸti. Turneul naÅ£ional a trecut prin Cluj, IaÅŸi, TimiÅŸoara, GalaÅ£i, FocÅŸani ÅŸi se încheie cu o surpriză pentru fanii ROA din capitală. Joi, 14 iulie, începand cu ora 22:00, ROA cântă pentru prima dată în cel mai tare club din oraÅŸ: Kulturhaus. Concertul este oferit de Tuborg - partenerul turneului naÅ£ional de promovare al noului album "Artificial". BineînÅ£eles, Burn Studios susÅ£ine turneul ROA ÅŸi garantează participanÅ£ilor seri incendiare. Intrarea este liberă.

 

Se numesc Rise Of Artificial ÅŸi au apărut în toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') ÅŸi Cezar Stănciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM a avut loc în dimineaÅ£a de 10 noiembrie, având ca esenÅ£a lansarea primului single intitulat "Ne Place". În 2 săptămâni, single-ul a atins maximul de difuzări în airplay-ul românesc ÅŸi s-a clasat pe LOCUL I în fruntea celor mai difuzate cântece la radio.

 

În prezent, cei doi producători au împachetat primul lor album ÅŸi se pregătesc de turneu. În aceeaÈ™i discografie intră È™i piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line etc.), toate acestea fiind reinterpretate în maniera ROA.

CompoziÈ›iile lor sunt comune È™i separate, în funcÈ›ie de inspiraÈ›ie. Bogdan, în prezent semnează regia videoclipului “Ne place” È™i aduce un aport pe partea de „visuals”, iar Cezar nu ezită nici acum să ne încânte cu vorbele sale perfect potrivite. Din mai 2011, un nou membru pe numele lui Cristi Negriuc răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară È™i de sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele È™i chitara electrică ne vor încânta în concertele LIVE ce vor urma.

In susÅ£inerea noului album ROA, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro - portalul muzicii româneÅŸti care contează, va fi alături de fanii ROA pe durata intregului turneu. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera.

 

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER