• Romania
  • English

Eveniment: CONCERT PROVINCIALII

02 Aprilie 2011

CONCERT PROVINCIALII @ Bamboo Club Brasov

            Sambata, 2 aprilie, Bamboo Brasov te invita la un concert live Provincialii si o inedita petrecere tematica, ‘Gipsy style’!

            Pe ritmuri muzicale inspirate din folclorul rusesc si romanesc, alaturi de cele mai frumoasele dansatoare, costumate in tinute gipsy, pe scena clubului Bamboo va urca in premiera trupa Provincialii.

            Cei unsprezece ‘provinciali’ vor incanta publicul din Bamboo atat cu piesele care i-au consacrat, ‘Sarutul noptilor de rai’ realizata in colaborare Andra, sau hitul ‘Seven Days’, interpretat alaturi de Paula Seling la Eurovision 2008, cat si cu piese de pe viitorul album ‘Chitara Maita’.

Sambata, 2 aprilie, Bamboo Brasov iti prezinta un concert live Provincialii si o captivanta petrecere Gipsy Style, iar duminica, petreci alaturi de colegi si prieteni la ‘Staff Party’!

 

Intrare 20 ron sambata.

Intrare libera duminica.

 

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

Rezervari: 0734 226 266 

office@bamboobrasov.ro

www.bamboobrasov.ro

Tampa Gardens, Str. Molidului Nr.43

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER