• Romania
  • English

CONCERT: PROPAGANDA Unplugged@Expirat Club | 17 ianuarie 2012 | Evenimente Bucuresti

17 Ianuarie 2012

CONCERT:PROPAGANDA Unplugged @ Expirat Club

Promoter: Expirat & OtherSide
Preț: Free

Stim ca e Marti si ca ar trebui sa tinem usile inchise pentru un motiv sau altul insa, vechii nostri prieteni, baietii de la PROPAGANDA ne-au convins ca e cazul sa ne miscam si sa cantam putin pe acorduri alternative unplugged, chiar daca nu am ajuns inca nici macar la mijlocul saptamanii.


Asadar, Marti pe 17 Ianuarie, deschidem Expirat pentru Propaganda Unplugged si ne destrabalam un pic. Noi cu ei, cu prietenii lor, cu prietenii nostri, cu toata lumea...


Despre Propaganda:

Propaganda a inceput sa existe in 2005, an in care si-a inceput si activitatea concertistica in Alba Iulia. La doar un an a aparut un album demo „Stari, Sunete, Culori” cu 11 piese proprii, un cover si o piesa bonus. In 2007 trupa primeste o lovitura grea si il pierde pe fondatorul Marius Catana in urma unui accident. Baietii se regrupeaza in cateva luni si incep sa cante din nou insa nu il inlocuiesc pe Marius. In 2008 apare albumul „Amprente” dedicat celor care au influentat si ajutat trupa in primii 3 ani de existenta iar in 2010 trupa se stabileste in Bucuresti.


De-a lungul timpului au cantat in deschiderea unor nume mari ale muzicii romanesti cum ar fi Phoenix, Compact, Holograf, Vama Veche, Luna Amara, Directia 5, Proconsul, Hara, Voltaj, Adi Manolovici Syndikate, Vita de Vie, Eminenta Cenusie, Kumm, Grimus, Crize si in cadrul unor evenimente cum ar fi Nationala de Rock, Rock’n’Iasi, Stufstock, sau Stud-Fest; la lansari proprii de album si in orase ca Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Arad, Deva, Cluj-Napoca, Teius, Simeria, Sibiu, Ocna Mures, Aiud, Lugoj etc.


Componenta actuala a trupei:

Alex Lasc (2005-prezent) – voce, chitara, muzicuta;

Cristi Racasanu (2011-prezent) – baterie, voce;

Alexa Tatahuia (2005-prezent) – bass;

Radu Banu (2010-prezent) – chitara, voce.


Ora: 22:00

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER