>
  • Romania
  • English

Concert Patricia Kaas la Sala Palatului din Bucureşti, Duminica, 23 iunie 2013

23 Iunie 2013

Concert Patricia Kaas @ Sala Palatului

Gen muzical: POP

Duminică, 23 iunie 2013, începând cu 20:00, Patricia Kaas va susţine un concert special la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului “Kaas Chante Piaf” lansat pentru a comemora 50 de ani de la regretata moarte a marei artiste Edith Piaf. 

Patricia Kaas se întoarce în România la 4 ani de la cel mai recent concert susţinut în România, concertul de promovare a albumului “Kabaret” în anul 2009 . Prima apariţie a Patriciei Kaas pe o scenă din România a fost în 1992, când a susţinut un concert  în cadrul festivalului Cerbul de Aur.

 

Tot în 2009 a reprezentat Franţa la concursul Eurovision ce s-a desfăşurat în Rusia, la Moscova, unde a interpretat cântecul “Et s’il fallait le faire” şi s-a clasat pe locul 8 în finala competiţiei. Pe lângă cariera muzicală cunoscută şi apreciată în întreaga lume, Patricia Kaas a jucat şi în câteva filme, debutul actoricesc făcându-l în 2001. În anul 2011 şi-a lansat autobiografia intitulată: “L’Ombre de ma Voix” şi a fost deja tradusă în peste 6 limbi.

 

Bilete Patricia Kaas

Biletele pentru concertul Patricia Kaas de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.

Concertul Patricia Kaas din 23 iunie 2013 din Capitală este un eveniment organizat de Project Events, care în 2013 îl vor mai aduce la Bucureşti şi pe Andrea Bocelli.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER