• Romania
  • English

Eveniment: Concert Mr. Big

17 Iunie 2011

Concert Mr. Big @ Hard Rock Cafe

Una dintre cele mai cunoscute trupe americane ale anilor ’80 va concerta pentru prima dată în România. Concertul Mr. Big va avea loc în Hard Rock Cafe, la 17 iunie, de la orele 22:00. Concertul este inclus în turneul de promovare a noului album („What If...”, 2011), care a în­ceput în Europa (unde participă la Download, Hellfest ÅŸi Gods of Metal...) ÅŸi va continua în Ame­ri­ca de Sud. Concertul mar­chează sărbătorirea a 40 de ani de la deschiderea primului Hard Rock Cafe din lume, unde altundeva decât la Londra! ÎnfiinÅ£ată la sfârÅŸitul anilor ’80 în Los Angeles, de Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitară), Billy Sheehan (bass) ÅŸi Pat Torpey (tobe), Mr. Big a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unor cântece ca „To Be With You” – ce a ocupat prima poziÅ£ie în topurile din 15 ţări –, „Wild world” sau „Shame”. Biletele sunt 80 de lei – fără loc – ÅŸi 120 de lei – cu loc.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER